Monday, October 23, 2006

i nord! in the north!.... and the SNOW!

Heylow!
Takk at du er innom bloggen! det er hyggelig. har bare tenkt å legge ut litt bilder i dag. måååå legge meg nemlig. Jauda. Men jeg har det bra. På vei med Jesus da vett! Har vært hos KfukKfum-følka nå i helga - for en fantastisk gjeng altså. Mæn de er fine de. Så store hjerter. Fikk lov å undervise om "Evangeliet til Dagens barn og ungdom på en kreativ måte. Det er så fine følk - her ser dere lavåen og matlaging. Veldig glad for at jeg kunne tale så direkte og likevel lyttet de og generalsekretæren som nå skal være i kirkerådet tok med seg flere Øystein CDer so han skulle gi til naboene sine - wow.
så var det å ta fly opp til nord - tromsø! gikk fint det. blir mye reising gitt. men bra å være med og få neste generasjon barneinvestører på banen med Guds ord. Å undervise DTS er en BRA investering.
Terje plukka meg opp. Så fint at han og kona er med i UiO - så takknemlig for det altså. good times. Hadde en prat til med ham nå i kveld, viktige saker. Gode råd. vi er nok ikke enig om alt - men det er så fint å kunne ha det sånn og være sammen for Guds rike for det, og lære av følka. Good times.her er det snø som dere ser!!!
Tenk til middag ble det jo da reinsdyrgryterett..!
i dag tidlig når jeg gikk bort for å spise frokost, så frøs vannet i skegget mitt... tenk på det. nå er det vinter!!!
God bless og god natt!
Chris

english :

I have been with the Ymca scouts - and it has been a great time. They really have a wonderful ministry and hae received me so well! its been a good time, teaching about the Gospel - helping them to get their focus on the Gospel right and how to convey it also. Good times. great people!

Then flying north - into the winter. Man there is snow here! wow. cant believe it. and I even had reindeerstew for dinner at my friend and ywam leaders place Terje and Eva Konradsen. I am so glad I know them. wow. Good people

Teaching DTS is going well - good to teach the next group of leaders what God says about the children! yes - gotta sleep here!!!! good night to you!
Chris

No comments: