Tuesday, March 11, 2008

Per og Chris blir Isfiskere!



ut på tur - aldri sur! Med kakaoen klar og humøret på toppHer er Per og jeg fit for is-fight, men Pers hjemmelagde isredningsutstyr: store skruer på tau. Heldigvis slapp vi å fikle alt for mye med dette - og frøs i stedet :-) Du og du så deilig å sitte der og slappe av og be litt og tenke og bare sitte der. ojojoj. Takk Gud for kontemplative øyeblikk.Og så var det litt spørs om vi skulle få noe fisk, da.... se videoen for å finne ut!!! For pipmelen var dyyyyyyyyyyypt ned i vannet.... o boy!


Gud har jo også kalt oss til å være menneskefiskere, og da kan det hende at vi må tåle litt kulde i blant... men neste gang skal du få lese om hvordan vi fiska litt i gågata i Hamar: det var SÅ bra!!
ha en god fiskeuke! Chris


så må jo fisken renskes.. asj!


Hello there!
Yesterday afternoon Per and I took a little trip up the E6 and did one of the most Scandinavian things I know: ice-fishing! It was cold, it was wet, and it was FUN! So good to be able to just catch ones breath, sit there, think, pray, dose, and just be! and whether we caught fish or not... you will just have to watch the video!
the next blogg entry will be about us doing a different kind of fishing - you shall see!!
Chris

No comments: