Friday, November 27, 2009

Gud er GOD


Det har vært en KNALL bra uke. Fy fillern, Gud er god.

Vi hadde Margaretas venner på besøk, noen skulle ta med seg masse CDer… de skulle ha juleforestilling med 2500 barn, og alle skulle få begge CDene.

Så dro Margareta og damene på restaurent, der sang de en sang, så kommer en gubbe bort og spør – kjenner dere han Chris. Jada, de hadde vært hos ham i dag og snakket med ham. Han fortalte at han og barnebarne hans hadde møtt med på toget og fikk Ø CD1. Så nå fikk han 2ern. Det tror jeg gjorde at damene ble nå mer gira på å dele ut CDer og det var spesielt ei som virkelig kjørte i gang – som ikke var noe særlig evangelist før. Rock and roll.


På torsdag hadde vi første planleggingsmøte for påskefestival. Jeg hadde en bibelstudie om temaet og vi fordelte ansvarsområder. Takk GUD!

En på bønnekonferansen fra Os teamet fortalte de hadde satt på ØCDen i bussen med noen 17åringer so bare ble så gira.

Ei mor på Notodden deler ut CDer i hytt og pine, trengte nå tusen nye CD1 og fikk 1000 CD2 også – det var så vanskelig å evangelisere før, men nå har hun bare satt i gang. En 18 åring kom bort etter at hun hadde delt ut et sted og sa han hadde sett oss på skjærgårds, om ikke hun kunne komme bort til skole laget og dele ut der (han torde ikke selv, han har mange ikke kristne kompiser).

Jan Willem blir med i Mot Målet overgangen og kommer til å lære SÅ mye bra. Han er så fornøyd og gleder seg til tida som kommer nå. Gud har ledet!

Martin er på god vei med presentasjonsvideoen for prosjektet og lagde første blogg om Ernst, se her: http://www.youtube.com/watch?v=NBLesmGxEn4

Jeg hadde møte med Guenter i dag – og lærer masse nyttig, og praktisk anvendbare Jesus lederting.


Gode ting.

Takk GUD i himmelen!!!!

God helg.

Chris

No comments: