Sunday, July 18, 2010

Fra Nord til Sør med Godt HUMØR ;-) !

Det er helt sprøtt å se hvordan drømmer kan gå i oppfyllelse når man ber til Gud og prøver å følge Jesus....
Vi har lenge drømt å kunne nå ut til byer og bygder der det er lite søndagsskoler/kristent barnearbeid... og bedt til Gud om å få en buss eller noe for å kunne kjøre til de stedene og fortelle om Jesus med Øystein showet.
Så ringte jeg Jørn Strand og spurte om han kjente noen. Det endte opp med at vi fikk lov å kjøpe den gamle tilhengeren hans - som er SPESIALbygd til nettopp det vi skal!!!! HURRA!!!
Her er traileren:


Forran i bilen kan man overnatte, det er dusj og do og kjøkkenkrok. Mens mesteparten av hengeren er selve scena - man bare pumper opp sideveggen hydraulisk, sveiver ned lemmen, og TADA klar for show! Plass til høytalere i kassene nederst som du ser, plass til generator på andre sida.

Klapp bord som kan taes ned til matsamlinger ;-).

Overnattingsmuligheter!

En stolt gjeng som har signert kontrakt. Jada... og hva med pengene?? Jeg ringte til en Hølending dagen etterpå og spurte om han ikke kunne få sammen en 3-4 karer og betale den hengeren for oss. "Jada, det skal vi få til." sa han. HURRA!!! Da er hengeren betalt også!!!

Det er en del oppussing selvfølgelig, og vi skal lakke hele hengeren hvit og ha på Øysteinhodet og "HÅP, ja takk!" eller noe slikt. Så hvis du er rørlegger, elektriker, har en generator, hvit bengalakk eller kan noe om å intallere ABS bremser - ta kontakt på www.ellerstakk.no og hjelp oss få denne strøken til sommertourneen neste år. Da håper vi å kjøre fra Nord til Sør med godt humør og dele ut Øystein CD3 til alle vi møter!!!

TAKK GUD!!! Det er spennende å følge Jesus.

god sommer!
Chris

og takk til alle dere som er speidere - på kfum-kfuk speiderleir med 5000 speidere var det så utrolig gøy!! Østein og jeg (og Ernst) fikk fortalt Evangeliet, Øysteinstaben var med og drev stand og delte ut nesten titusen Øystein CD2 - og jeg fikk lov å utfordrer speiderne til å følge Jesus (første gang eller fortsette) og be med med ved å reise seg, siste kveld. WOW. Flere tusen ba sammen med meg. Takk GUD altså. Her et bilde derfra!

Øystein og jeg på en liten tur gjennom leiren... litt kaos.. men Svein Ola er nå en flink sjåffør. Han skal forresten ta lastebillappen for å kjøre tourneen. Og en trekkbil til hengeren håper vi å få låne da... kjenner du noen?? ;-) det er neste sommer, mellom Mai og August.

2 comments:

Karianne said...

Stas!!!

HildeJoy said...

Wow! Så kult! Hurra! Gud er sååå bra!